Image

Radio TV


Daca ziarele sunt documente ce raman peste vremuri, emisiunile de radio si televiziunesunt "viata clipei". Le auzi sau le vezi acum (uneori ai si sansa unei reluari) sau le-ai pierdut! Stirea de azi e maine uitata si acoperita de altele noi, intr-o viteza ametitoare. Ramane doar memoria spectatorului (Internetul e la mijloc, intre ziare si radio-TV, pentru ca rezista mai mult, dar e, totusi, la un moment dat inlocuita, in general, pentru spatiu!) si a celui ce a fost acum "stire" sau "subiect interesant".

Am avut parte, noi, Asociatia Esperando, de multe emisiuni sau stiri la radio, dar si laTVReporteri buni, redactori cu experienta, gazde de emisiuni cu reputatie ne-au adus in fata lumii intr-un mod foarte direct si personal. In direct, cuvintele sunt mai importante, parca. In direct e, parca, si o legatura mai puternica intre tine si cel ce te vede sau aude. 

Iar fiecare stire sau emisiune a fost un nou prilej de a ne face cunoscuta munca, de a aduce vestea despre existenta si problemele persoanelor cu dizabilitati (handicap), de a permite oamenilor sa isi deschide sufletul si sa faca lumea un loc mai bun, inclusiv prin faptul ca ofera sprijinul necesar, dar si atat de firesc, uman, celor care au bariere din cauza dizabilitatii. 

Am adunat aici cateva dintre emisiunile sau stirile pe care am putut sa le salvam pe suport magnetic sau electronic. Sunt si o cronica a anilor in care am trait cu Esperando. Sunt si o marturie pentru viitor. Sunt si o carte de vizita usor de primit.