Image

Donatii


Doriți direct formularul de 2%? E aici:  http://www.esperando.ro/Formular2lasutaESPERANDO2017.png

 

Persoanele cu dizabilitati fizice care fac parte si care vin la Asociatia Esperando (cu paralizii cerebrale, distrofii musculare, sindrom Down etc.) pot obtine progrese.

Insa doar prin munca sustinuta, complexa, serioasa, zi de zi!

Altfel, pot pierde toate progresele si capacitatile - mers, prins, mestecat, vorbit etc.! 

Asa ca au nevoie de sprijin permanent, si de aceea Asociatia Esperando nu are optiunea opririi, intreruperii, amanarii activitatilor. Si, pentru aceste activitati continue, integrate, e nevoie permanent de resurse.

 

ORICE SPRIJIN CONTEAZA!

 

 

 

Cum puteti ajuta?

 

DONAȚII CU CARDUL 

Donand cu cardul , securizant, in deplina siguranta, online:

https://www.globalpay.ro/eDonatii/public/donatie/index/lang/ro  

 

 

DONAȚII ÎN CONT BANCAR

Donand in contul bancar al Asociatie Esperando:

RO76OTPV350001032546RO01

cont deschis la OTP Bank Baia Mare

 

 

DONAȚII LA SEDII

Donand direct la sediile din Baia Mare Asociatiei - birou (Str. G. Cosbuc bl. 6 ap. 6) sau Centru de Recuperare  (str. Somesului nr. 3) 

sau la partenerii nostri:

Sfara Tours,

Inside Media si

One IT, care au chitantiere ale Asociatiei si va ofera pe loc chitanta pentru donatie.

 

 

DONAȚII ÎN NATURĂ

Donand obiecte, bunuri, materiale, alimente, combustibil, servicii etc. - adica orice ne poate prinde bine in activitatea noastra si in dorinta de a face mai frumoasa viata persoanelor cu dizabilitati si alte nevoi speciale.

 

 

2 %

Directionand spre Asociatia Esperando cei 2% din impozitele pe venit care v-au fost retinute deja anul trecut. Adică luați înapoi bani de la stat - nu e din banii voștri deja, nu vă costă nimic! Salvati 2% si dati o sansa unor copii frumosi, ce nu au vreo vina pentru dizabilitatile lor!

E cel mai simplu gest ce poate aduce o schimbare in viata copiilor cu nevoi speciale!

Doar tipariti formularul de mai jos sau de la http://www.esperando.ro/formular-2lasuta.pdf, bifați căsuța cu tipul de venit obținut în anul trecut, completati Date de identificare - cu datele Dv. (am îngroșat părțile care contează! și locul de semnătură jos!), semnati jos in stanga si apoi fie scanati, fie fotografiati formarul completat si trimiteti-l pe adresa noastra (office@esperando.ro sau asistent@esperando.ro ) sau prin mesaj pe Facebook https://www.facebook.com/asociatia.esperando/  si ne ocupam noi de restul!

 

Dacă anul trecut ați avut venituri și din salarii, și din pensii, folosiți acest formular, cu anexă (trebuie completată și anexa, dar am îngroșat și acolo câsuțele de interes) La o rubrică bifați salriu, la cealaltă pensie, și completați/ semnați , apoi trimiteți-ne poza sau scanarea.

http://www.esperando.ro/formular-2lasuta-cuanexa.pdf

 

Dacă doriți, puteți depune Dvs. la Administrația Financiară (ANAF) de care aparțineți acest formular completat și semnat.

Dacă e complicat să listați formularul, scrieți pe o hârtie datele din chenarele îngroșate, semnați sub ele, faceți o fotografie și trimiteți-o pe Facebook sau pe e-mail și facem noi restul!

 

E simplu. E uman. E cu adevarat de ajutor pentru copiii cu dizabilitati!

 

 

Formularul 230 simplu, dacă ați avut doar salriu sau pensie anul trecut:

 

 

Anexa la Formularul 230, care trebuie completată și ea, dar numai dacă anul trecut ați avut și salriu, și pensie:

 

 

Instrucțiunile ANAF pentru completarea formularului 2% (Formular 230) sunt mai jos: