Image

Donatii


Doriți direct formularul de 2%? E aici:  

http://esperando.ro/Formular2-35lasutaEsperando.pdf

Persoanele cu dizabilitati fizice care fac parte si care vin la Asociatia Esperando (cu paralizii cerebrale, distrofii musculare, sindrom Down etc.) pot obtine progrese.

Insa doar prin munca sustinuta, complexa, serioasa, zi de zi!

Altfel, pot pierde toate progresele si capacitatile - mers, prins, mestecat, vorbit etc.! Chiar și dacă au fost la intervenții la centre sau spitale din țară sau străinătate, când se întorc trebuie să continue zi de zi recuperarea!

Asa ca au nevoie de sprijin permanent, si de aceea Asociatia Esperando nu are optiunea opririi, intreruperii, amanarii activitatilor. Si, pentru aceste activitati continue, integrate, e nevoie permanent de resurse.

 

ORICE SPRIJIN CONTEAZA!

 

 

 

Cum puteti ajuta?

 

DONAȚII CU CARDUL 

Donând cu cardul, securizat, în deplină siguranță, online:

https://www.globalpay.ro/eDonatii/public/donatie/index/lang/ro  

 

 

DONAȚII ÎN CONT BANCAR

Donând în contul bancar al Asociație Esperando:

RO76OTPV350001032546RO01

cont deschis la OTP Bank Baia Mare

 

 

DONAȚII LA SEDII

Donand direct la sediile din Baia Mare Asociatiei - birou (Str. G. Cosbuc bl. 6 ap. 6) sau Centru de Recuperare  (str. Somesului nr. 3) 

sau la partenerii nostri:

Sfara Tours,

Inside Media si

One IT, care au chitanțiere ale Asociatiei și vă oferă pe loc chitanță pentru donație.

 

 

DONAȚII ÎN NATURĂ

Donand obiecte, bunuri, materiale, alimente, combustibil, servicii etc. - adica orice ne poate prinde bine in activitatea noastra si in dorinta de a face mai frumoasa viata persoanelor cu dizabilitati si alte nevoi speciale.

 

 

2 % - acum 3,5%!

Direcționând spre Asociația Esperando 2% (din 2019 este 3,5%, dacă organizaie este furnizor de servicii sociale acreditat cu cel puțin un serviciu licențiat - cum este Esperando) din impozitele pe venit care v-au fost retinute deja anul trecut. Adică luați înapoi bani de la stat - nu e din banii voștri deja, nu vă costă nimic! Salvați 3,5% si dati o sansa unor copii frumosi, ce nu au vreo vina pentru dizabilitatile lor!

E cel mai simplu gest ce poate aduce o schimbare in viata copiilor cu nevoi speciale!

Doar tipariti formularul de mai jos sau de la 

http://esperando.ro/Formular2-35lasutaEsperando.pdf

 , bifați căsuța cu tipul de venit obținut în anul trecut, completati Date de identificare - cu datele Dv. (am îngroșat părțile care contează! și locul de semnătură jos!), semnati jos in stanga si apoi fie scanati, fie fotografiati formarul completat si trimiteti-l pe adresa noastra (office@esperando.ro sau asistent@esperando.ro ) sau prin mesaj pe Facebook https://www.facebook.com/asociatia.esperando/  si ne ocupam noi de restul!

Dacă doriți, puteți depune Dvs. la Administrația Financiară (ANAF) de care aparțineți acest formular completat și semnat.

Dacă e complicat să listați formularul, scrieți pe o hârtie datele din chenarele îngroșate, semnați sub ele, faceți o fotografie și trimiteți-o pe Facebook sau pe e-mail și facem noi restul!

 

E simplu. E uman. E cu adevarat de ajutor pentru copiii cu dizabilitati!

 

 

Formularul 230 simplu, dacă ați avut doar salariu sau pensie anul trecut: