Despre voluntari și voluntariat

Nu trebuie să fii bogat pentru a ajuta! Nu trebuie să dai neapărat ceva material pentru ca persoanele cu afecţiuni/ dizabilităţi fizice să trăiască mai bine. Uneori, e suficient să dăruieşti puţin din timpul tău, din cunoştinţele şi abilităţile tale. Fără să fii plătit, fără să ceri ceva în schimb!

Se numeşte voluntariat. Iar voluntarii, cei care, din proprie iniţiativă şi fără interes material/ financiar, vin şi lucrează cu sau pentru persoanele cu afecţiuni fizice, sunt şi ei OAMENI SPECIALI. Oameni cu suflet bun şi nobil, oameni generoşi şi calzi, oameni înţelegători şi deschişi.

Ce trebuie să faci pentru a deveni voluntar la Esperando.

Pentru a deveni voluntar la Esperando tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să îți exprimi dorința de a te alătura echipei noastre de voluntari.

Persoana responsabilă cu recrutarea voluntarilor va stabili o întâlnire pentru a discuta detalii despre activitatea de voluntariat și motivația ta.

Ne poți contacta: telefonic – 0362 401363, prin e-mail: asistent@esperando.ro, sau poți să te prezinți la sediul nostru din Baia Mare, strada Colonia Topitorilor, nr.14.

Alătură-te echipei de voluntari

Fii voluntar