ABILITAS

Acesta este numele pe care l-am dat unităţii noastre protejate. O parte din Esperando unde nu doar că şi-au găsit un loc de muncă persoane cu dizabilităţi, dar şi care ne ajută să avem în fiecare zi grijă de persoanele cu dizabilităţi/ afecţiuni fizice.

Pentru că toate fondurile pe care le obţinem din activităţile unităţii protejate sunt folosite doar pentru a finanţa serviciile sociale şi pentru a avea grijă de persoanele cu dizabilităţi.

Putem astfel să oferim şi marilor angajatori posibilitatea de a face economii importante şi de a-şi dovedi responsabilitatea socială. Pentru că o colaborare cu Abilitas, unitatea protejată a Asociaţiei Esperando, înseamnă că acestor parteneri comerciali chiar le pasă de persoanele cu nevoi speciale, de comunitatea unde ei fac afaceri.

Conform autorizației nr. 222/ 11.08.2021, Unitatea protejată Abilitas comercializează produse manufacturiere realizate de persoanele cu dizabilități în Centrul Esperando, și desfășoară activități de vânzare pentru o gamă largă de produse.

Oferta noastră constă în:

  • vânzare: rechizite, consumabile de birou, consumabile/ produse IT, papetărie, tipizate, produse de curățenie, dezinfectanți, echipamente de lucru și de protecție etc.
  • activități de editare: produse personalizate: pixuri, tricouri, agende, echipamente, sacoșe, brelocuri; materiale de promovare și publicitate, cataloage, pliante, cărți de vizită, gravuri, felicitări, afișe, firme luminoase, bannere, pliante, roll-up, alte tipărituri; editări online, etc.
  • tipizate personalizate/ nepersonalizate: adeverințe, bonuri cu valoare fixă, monetare, avize, legitimații, condici, cereri, registre, foi de parcurs, registre de casă, avize de marfă, ordine de deplasare etc.
  • produse ceramice: mărțișoare, bijuterii handmade, obiecte decorative sau alte produse la comandă etc.
  • produse manufacturiere: felicitări, vederi, brăduleți, magneți, ornamente, obiecte decorative, și alte produse din textile sau piele, produse care pot deveni daruri pentru angajați, colaboratori, prieteni.

De ce aţi face-o?

–  sunt bani pe care oricum trebuie să îi plătiţi,

–  faţă de viramentul la bugetul de stat, aici primiţi ceva în schimb,

–  suntem plătitori de TVA pe unitatea protejată, aşa că vă puteţi recupera TVA,

–  puteţi economisi, pentru că veţi cumpăra produse sau servicii necesare,

–  aveţi posibilitatea îmbunătăţirii activităţii şi imaginii companiei/ instituţiei,

–  vă dovediţi Responsabilitatea Socială Corporatistă! Adică arătaţi comunităţii în care lucraţi că vă pasă şi de problemele sale,

–  veţi avea satisfacţia de a ajuta, de a dărui,

–  veţi avea un partener şi un prieten de cursă lungă, flexibil, inovativ şi profesionist.

Partenerii/ clienţii Unităţii protejate Abilitas a Asociaţiei Esperando îşi arată dragostea de oameni, responsabilitatea socială şi înţelegerea greutăţilor pe care le înfruntă persoanele cu dizabilităţi/ afecţiuni fizice în fiecare zi.

Pentru aceasta, TOT RESPECTUL NOSTRU!

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la tel. 0362 401363, e-mail office@esperando.ro

Raportul de activitate al unității protejate Abilitas – 2021 – aici

Raportul de activitate al unității protejate Abilitas – 2022 – aici

Raportul de activitate al unității protejate Abilitas – 2023 – aici