3, 5 % – Aveți posibilitatea să ajutați fără să vă coste nimic!

Începând cu anul 2019, fiecare cetățean care a avut salariu sau alt venit poate alege să redirecționeze spre un ONG nu doar 2% din impozitul pe care l-a plătit deja în anul anterior, ci 3,5%. (deci nu firma, ci persoana, cetățeanul)

Redirectionând către Asociația Esperando 3,5% din impozitul pe venit pe care l-ați plătit deja anul trecut (deci nu e nimic în plus!), ne ajutați , să le facem viața mai frumoasă persoanelor cu afecțiuni/ dizabilități fizice.

Pentru Dumneavoastră e simplu și nu costă nimic, pentru noi e un sprijin uriaș!

Persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate acestora, găsesc aici Formular 230 pe care trebuie să îl completeze cu datele personale (nume, adresă, CNP), să îl semneze, iar mai apoi, să îl trimită pe office@esperando.ro.

O altă variantă este completarea/ depunerea formularului on-line accesând link-ul următor – https://redirectioneaza.ro/asociatia-esperando, totul în doar câțiva pași simpli. 

Persoanele fizice care realizează, în mod individual sau într-o formă de asociere, venituri în bani și/sau în natură din România (de exemplu: activități independente, cedarea folosinței bunurilor, etc) pot descărca de aici Formularul 200.

Puteți apoi depune la Administrația Financiară (direct sau prin poșta) de care aparțineți, formularul.

Sau puteți să îl aduceți la sediul Asociației Esperando, ori să ni-l trimiteţi pe e-mail: office@esperando.ro, fie prin mesaj pe Facebook (scanat sau fotografiat) și noi îl vom depune la ANAF.

Aici găsiți instrucțiuni despre ce aveți de făcut și cum se completează Formularul 230!

Oricare ar fi alegerea Dumneavoastră, merită! Salvați din banii pe care i-ați dat deja ca impozit și faceți mai frumoasă viața unor persoane speciale!

Sunt şi alte moduri în care puteţi ajuta:

DONAȚII LA SEDIU SAU ÎN CONTUL ASOCIAŢIEI ESPERANDO

Pentru a dona bani, puteţi fie să ne contactaţi direct, la sediufie să depuneţi direct banii în contul Asociaţiei Esperando:

RO76OTPV350001032546RO01

cont deschis la OTP Bank Baia Mare

DONAȚII CU CARDUL 

Donând cu cardul, securizat, în deplină siguranță, online:

https://www.globalpay.ro/eDonatiiEsperando

Puteţi dona obiecte şi bunuri – fie pentru că nu mai aveţi nevoie de ele, fie pentru că schimbaţi cu unele mai noi cele pe care le aveţi deja, fie pentru că doriţi, pur şi simplu, să faceţi bine. Orice putem folosi în munca noastră cu persoanele cu afecţiuni/ dizabilităţi fizice, sau le putem da lor direct, prinde bine.

Donaţiile în servicii sunt mai puţin cunoscute la noi, însă pot fi modalităţi foarte eficiente de a sprijini activităţile pentru persoanele cu nevoi speciale. În plus, vă poate fi mai uşor sau mai comod să sprijiniţi astfel. Poate fi vorba de câteva ore de curăţenie, de reparaţii sau întreţinere la maşini sau la clădiri, de lucrări de construcţii, sau orice alt serviciu care ne-ar putea fi de folos.

E simplu. E uman. E cu adevarat de ajutor.