SPONSORIZĂRI

Puteţi face şi sponsorizări acum, fără să vă coste nimic! În loc să daţi tot impozitul pe profit la stat, puteţi alege ca 20% din acesta (maxim 0,3% din cifra de afaceri) să o daţi ca sponsorizare Asociaţiei Esperando!

Conform legislaţiei în vigoare, aveţi posibilitatea să faceţi sponsorizări pentru ONG, de 20 %  din impozitul pe venit (IMM) sau  profit, cu menţiunea ca organizaţia să fie înregistrată în registrul special de la ANAF. Esperando este înscrisă, conform legislaţiei în vigoare, în Registrul ANAF cu nr.1 din 10.04.2019 si este furnizor acreditat de servicii sociale (Certificat de acreditare nr. AF 000394 din 22.04.2004), cu 2 servicii sociale licenţiate.

Acum e simplu: puteţi să nu mai daţi tot impozitul la stat şi să oferiţi o şansă la o viaţă mai frumoasă copiilor, tinerilor, adulţilor cu afecțiuni/ dizabilităţi fizice.

Indiferent de suma pe care o veți oferi ca sponsorizare (desigur, în baza unui contract de sponsorizare) aceasta va fi binevenită, apreciată și gospodărită cu responsabilitate și respect.

DONAŢII

Asociaţia Esperando nu ar fi existat şi nu ar fi putut lucra atât de mult pentru copiii, tinerii şi adulţii cu afecţiuni/ dizabilităţi fizice dacă nu existau OAMENI SPECIALI. Oameni deosebiţi, care au ales să dăruiască ceva din prea-plinul sau din puţinul lor, pentru ca noi să le putem face viaţa mai frumoasă persoanelor cu nevoie speciale.

Le mulţumim încă o dată şi apreciem fiecare gest şi gând! Îi asigurăm, în acelaşi timp, pe toţi cei care au sprijinit sau doresc să sprijine copiii, tinerii sau adulţii cu afecţiuni/ dizabilităţi fizice, prin Asociaţia Esperando, că fiecare donaţie/ sponsorizare pe care o primim, ajunge la destinaţie şi deservesc scopul suprem: o viaţă mai bună pentru persoanele cu nevoi speciale.

Sunt multe feluri în care puteţi să ajutaţi:

DONAȚII LA SEDIU SAU ÎN CONTUL ASOCIAŢIEI ESPERANDO

Pentru a dona bani, puteţi fie să ne contactaţi direct, la sediu, fie să depuneţi direct banii în contul Asociaţiei Esperando:

RO76OTPV350001032546RO01

cont deschis la OTP Bank Baia Mare

DONAȚII CU CARDUL 

Donând cu cardul, securizat, în deplină siguranță, online:

https://www.globalpay.ro/eDonatiiEsperando

Puteţi dona obiecte şi bunuri – fie pentru că nu mai aveţi nevoie de ele, fie pentru că schimbaţi cu unele mai noi cele pe care le aveţi deja, fie pentru că doriţi, pur şi simplu, să faceţi bine. Orice putem folosi în munca noastră cu persoanele cu afecţiuni/ dizabilităţi fizice, sau le putem da lor direct, prinde bine.

Donaţiile în servicii sunt mai puţin cunoscute la noi, însă pot fi modalităţi foarte eficiente de a sprijini activităţile pentru persoanele cu nevoi speciale. În plus, vă poate fi mai uşor sau mai comod să sprijiniţi astfel. Poate fi vorba de câteva ore de curăţenie, de reparaţii sau întreţinere la maşini sau la clădiri, de lucrări de construcţii, sau orice alt serviciu care ne-ar putea fi de folos.

Uneori, să ajuţi e mult mai simplu decât pare!

Satisfacţiile sunt, de fiecare dată, uriaşe!!!