1. “Putem continua cu ajutorul tău!

Campania “Putem continua cu ajutorul tău!” a Asociației Esperando a fost avizată cu numărul 42757/ 29.09.2022, de către comisia de specialitate din cadrul Primăriei Baia Mare și prelungită pentru încă 12 luni, începând cu septembrie 2023.

În toată această perioadă, în diferite locații de pe raza Municipiului Baia Mare sunt amplasate urne pentru donații.

Astfel, cei care doresc să sprijine persoanele cu dizabilități, care umează programe de recuperare în cadrul Asociației Esperando, pot să doneze în următoarele locații: Magazinele Ferma Zootehnică (Bd. Unirii, nr. 14; Bd. București, nr. 2; str. Garoafei, nr. 21, Bd. București, nr. 40);  Vital SA (Republicii, nr. 62); Trifolia (Bd. Traian, nr.30).

Fondurile strânse prin intermediul acestei campanii vor fi utilizate pentru a susține activitățile derulate pentru copiii, tinerii şi adulţii cu nevoi speciale în Centrul Esperando (ședinţe de kinetoterapie, psihoterapie, fizioterapie, activități de socializare, activități educaționale, formarea deprinderilor de viață independentă etc.).

Persoanele cu dizabilități au nevoie de sprijinul tău pentru a-și continua drumul!  

Pentru informaţii şi detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie pe str. Colonia Topitorilor, nr. 14A, Baia Mare, tel: 0362- 401363, e-mail: office@esperando.ro.

Le mulțumim tuturor celor care ne sprijină în această campanie prin faptul că ne pun la dispoziție un loc pentru amplasarea urnelor în spațiile pe care le dețin, dar și tuturor celor care donează pentru a susține cauza noastră.