Image

Inchirieri


Avem multe lucruri pe care le putem inchiria: statie de amplificare cu boxe cu standuri pentru ele; videoproiector si ecran; flip-chart cu markere si foi etc.

Insa cel mai important si impozant este cortul nostru pentru evenimente! 800 de metrii patrati de sanse! 20x40 m, care pot fi si 20x30 m sau 20x20 m.

Structura metalica, prelataalbaimpermeabila, usa de intrare frontala pe care incape si o masina, usa laterala pentru acces individual, geamuri, laterale/ "pereti" care se pot ridica pentru a asigura o ventilatie naturala totala.

Sunt doar cateva lucruri care pot face ca un eveniment - de firma sau personal, sau chiar unul comunitar - sa devina un succes si o placere! Daca nu ne credeti, intrebati-i pe prietenii nostrii de la EATON Farcasa, care au apelat deja de 2 ori la noi si n-au fost dezamagiti. 

De altfel, si baimarenii au avut ocazia sa vada cortul "in functiune", pentru ca acesta a gazduit prima editie a Carnavalului Renasterii, pe care Asociatia Esperando l-a organizat in 2008. Sute de tineri si de parinti, ca si spectatori, au intrat in cort fara ca acesta sa para ca ar deveni prea aglomerat!

Si va rugam sa nu uitati ca, de fiecare data cand inchiriati acest cort, sau orice altceva de la Esperando, le daruiti, de fapt, zambete si zile frumoase unor copii si tineri cu totul si cu totul deosebiti, care altfel ar fi sortiti izolarii si durerii! Bucurati-va sufletul in timp ce va rezolvati o problema!